“Als wij aan het einde van het seizoen het gastenboek met prachtige en lovende verhalen doorlezen, zijn we blij en trots”

pijl-oranje

Tom & Noor Been, eigenaren van Les Drageonnieres, Montrichard, Loire

bovenkopregel_tom-noor-been@2
Huiseigenaren van vakantiehuis
Les Drageonnières in Montrichard

 

“Heel goede vrienden van ons wonen al 20 jaar in het prachtige gebied van de Loire. Dankzij onze vele bezoekjes hebben we de deze streek, en met name de omgeving van het stadje Montrichard, goed leren kennen. Híer wilden we wel een vakantiehuis kopen.” Vertelt Tom Been. “Slechts 700 km vanaf Den Haag, dus niet al te lang rijden. Ons plan was om ook te gaan verhuren, en daarvoor moesten het huis en de locatie aan een aantal, voor ons essentiële, voorwaarden voldoen. We wilden graag 2 huizen bij elkaar, met een ruim zwembad, rust en ruimte, een weids uitzicht en een rustige ligging. Een lokale makelaar tipte ons het huis dat hij net 1 dag in de verkoop had.”

Domaine Les Drageonnières in het stadje Montrichard voldeed aan álle wensen.

In 2006 zijn Tom en Noor gestart met de verhuur via Topic Travel. Nu alweer voor het elfde jaar en naar volle tevredenheid.

Wilt u de omgeving van Montrichard verkennen? Op de kaart vindt u wat tips.

 

bovenkopregel_bubbels@2
Een warm welkom

Onze beheerder Nina runt Les Drageonnières alweer 10 jaar voor ons. Deze van origine Engelse woont met haar man en kinderen al ruim 20 jaar in een naastgelegen dorpje. Het is voor u erg handig is dat zij zowel Engels als Frans spreekt. Zoals wij altijd zeggen: “zonder Nina geen verhuur”. Zij ontvangt de gasten, maakt ze wegwijs en lost probleempjes op als die onverhoopt voorkomen.

Nina zorgt er ook voor dat er een flesje bubbels klaarstaat om uw aankomst te vieren. En als rasechte Franse vindt ze het ook belangrijk dat er een vers stokbrood op u ligt te wachten.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Naam

E-mail

Bericht

Verstuur